Aanmelden

Via deze pagina kunt u een kind of jongere aanmelden bij het Pedagogen Collectief. Onder de verschillende kopjes is te vinden welke documenten nodig zijn voor de aanmelding. Alle documenten (van ouders en school tezamen) kunt u tegelijk aanleveren. Komt u er niet uit welk aanmeldingsformulier voor u van toepassing is? Stuur dan een bericht via het contactformulier.  De aanvraag wordt in behandeling genomen zodra alle formulieren binnen zijn. 

Wat gebeurt er met de gegevens uit de formulieren? Klik hier voor onze privacyverklaring.

Basis GGZ

Via de knoppen hiernaast kunt u het aanmeldingsformulier digitaal invullen en opsturen.

 

Voordat we een aanmelding in behandeling kunnen nemen is een handtekening van beide ouders vereist. Jongeren vanaf 12 jaar moeten daarnaast zelf een aanmeldingsformulier invullen en ondertekenen. Voor bepaalde onderzoeken is daarnaast informatie van school van belang.

 

Hulpverlening binnen de basisggz wordt vergoed wanneer er een verwijzing is van een gecertificeerde verwijzer. Dit kan bijvoorbeeld een huisarts, cjg-coach of gezinsvoogd zijn. Als u een verwijsbrief heeft, kunt u deze versturen via onderstaande uploadknop of meenemen naar het intakegesprek. Als er eerder onderzoek of begeleiding heeft plaatsgevonden verzoeken wij u de verslaglegging hiervan mee te sturen.

 

Wilt u de documenten liever met de hand invullen? Dan kunt u ze ook downloaden:

Aanmeldformulier ouders

Aanmeldformulier school

Aanmeldformulier jongere

 

Tarieven voor particulier onderzoek vindt u hier.

 

Procedure 

Wanneer de formulieren aangeleverd zijn, krijgt u een ontvangstbevestiging en wordt het dossier beoordeeld. U ontvangt een uitnodiging met een voorstel voor een intakegesprek.

Huidige pagina: 1 / ?

Gegevens kind/jongere

Persoonsgegevens

Gegevens school

Extra Informatie

Ontwikkelingsgeschiedenis

Houdt er rekening mee dat de suggesties verdwijnen wanneer u gaat typen. Het is handig om ze eerst even door te lezen, voor u begint met typen.

Genomen maatregelen

Gegevens Leraar/docent

Gebruik de muis om uw handtekening te zetten:

Digitale aanmeldingsformulieren:

Kies een formulier:

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info