Aanmelden

Via deze pagina kunt u een kind of jongere aanmelden bij het Pedagogen Collectief. Onder de verschillende kopjes is te vinden welke documenten nodig zijn voor de aanmelding. Het is mogelijk om alle documenten tegelijk aan te leveren. Heeft u nog niet alle documenten in huis? Geen probleem, u kunt de documenten later nasturen. Komt u er niet uit welk aanmeldingsformulier voor u van toepassing is? Stuur dan een bericht via het contactformulier.  De aanvraag wordt in behandeling genomen zodra alle formulieren binnen zijn.

Wat gebeurt er met de gegevens uit de formulieren? Klik hier voor onze privacyverklaring.

Dyslexie basisonderwijs

Ouders worden verzocht de volgende formulieren in te vullen en op te sturen:

1.  Aanmeldingsformulier

2. Aanvullende rapporten eerdere onderzoeken                   

Indien EED elders is vastgesteld en/of behandeltraject gestart, graag het onderzoeksverslag, de dyslexieverklaring en verslag van behandelaar toevoegen.

 

School wordt verzocht de volgende documenten aan te leveren:

1. Leerlingdossier

2. Handelingsplannen / groepsplannen   En wanneer beschikbaar: rapporten van eerdere onderzoeken.

3. Uitdraai Leerlingvolgsysteem (LVS)    

Procedure

Wanneer de formulieren aangeleverd zijn, krijgt u een ontvangstbevestiging en wordt het dossier beoordeeld. Via een mail krijgt u bericht of onderzoek kan plaatsvinden en of dit onderzoek binnen de vergoede zorg kan plaatsvinden. Daarna ontvangt u een uitnodiging met een voorstel voor een onderzoeksdatum of startdatum voor begeleiding.

Aanmeldingen die in de zomer worden ontvangen zullen pas na de zomervakantie in behandeling worden genomen. U ontvangt na de vakantie een reactie.

Onder bepaalde voorwaarden wordt onderzoek en/of behandeling vergoed door de gemeenten.  Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen met het Pedagogen Collectief via info@pedagogencollectief.nl of 023-576 2552.

Hier vindt u meer informatie over de voorwaarden voor vergoede dyslexiezorg.

Tarieven voor particulier onderzoek vindt u hier.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info