Behandel-aanbod

Onze praktijk biedt verschillende trajecten aan. Afhankelijk van de zorgvraag en de wens van ouders, het kind of de jongere, kijken we samen welk traject passend lijkt. Zo kan een kind gebaat zijn bij een individuele behandeling of bij een groepstraining met leeftijdsgenoten. De praktijk werkt ook met digitale trainingsprogramma’s, zoals Cogmed. Daarnaast hebben wij een speciaal aanbod voor gezinnen waarin een scheiding tussen ouders aan de orde is. 
De praktijk ontwikkelt zich ook in het aanbieden van online hulpverlening (e-health).

Beeldbellen

Om onderzoek en behandeling, ondanks de geldende corona-maatregelen,  zo veel mogelijk door te kunnen laten lopen maken wij op dit moment gebruik van beeldbellen. Dyslexiebehandeling en rekenbegeleiding maar ook ouder-begeleiding en kindertherapie blijken hiervoor geschikt. Wij gebruiken hier-voor programma’s die voldoen aan de criteria van AVG en NEN.

 

In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie van face-to-face contact en beeldbellen. Voor face-to-face afspraken nemen wij extra maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info