Behandel-aanbod

Onze praktijk biedt verschillende trajecten aan. Afhankelijk van de zorgvraag en de wens van ouders, het kind of de jongere, kijken we samen welk traject passend lijkt. Zo kan een kind gebaat zijn bij een individuele behandeling of bij een groepstraining met leeftijdsgenoten. De praktijk werkt ook met digitale trainingsprogramma’s, zoals Cogmed. Daarnaast hebben wij een speciaal aanbod voor gezinnen waarin een scheiding tussen ouders aan de orde is. 
De praktijk ontwikkelt zich ook in het aanbieden van online hulpverlening (e-health).

Onderzoek

Op dit moment bieden wij lees- en spellingsonderzoek, intelligentieonderzoek en ontwikkelingsanamneses aan via beeldbellen. Vragenlijsten worden doorgaans digitaal afgenomen en verwerkt. Deze vorm van online onderzoek vraagt om een aantal voorwaarden, zoals de beschikbaarheid van een laptop en een rustige kamer. Na aanmelding wordt contact met u opgenomen om de mogelijkheden in kaart te brengen.

 

In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie van face-to-face contact en beeldbellen. Voor face-to-face afspraken nemen wij extra maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info