Online
hulp

Online hulp is al enige tijd in opkomst en maakt steeds meer onderdeel uit van reguliere behandelingen. Door de maatregelen omtrent het corona-virus komt deze ontwikkeling in een stroomversnelling. Ook in deze tijd kunt u met zorgen en vragen over de ontwikkeling van uw kind en gezin bij ons terecht. Intakegesprekken, advisering en behandelingen kunnen volledig digitaal plaatsvinden. Voor onderzoekstrajecten geldt dat een deel digitaal kan plaatsvinden. De ontwikkelingen op dit gebied volgen elkaar momenteel snel op.

Beeldbellen

Om onderzoek en behandeling, ondanks de geldende corona-maatregelen,  zo veel mogelijk door te kunnen laten lopen maken wij op dit moment gebruik van beeldbellen. Dyslexiebehandeling en rekenbegeleiding maar ook ouder-begeleiding en kindertherapie blijken hiervoor geschikt. Wij gebruiken hier-voor programma’s die voldoen aan de criteria van AVG en NEN.

 

In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie van face-to-face contact en beeldbellen. Voor face-to-face afspraken nemen wij extra maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info