Samen werkt beter

Het Pedagogen Collectief (PC), voorheen Dyslexie Collectief en Pedagogenpraktijk Ria Balm, is een samenwerkingsverband van (gz-)psychologen, orthopedagogen (generalisten) en dyslexiespecialisten.

Vanaf 1-1-2023 is het Pedagogen Collectief als instelling aangesloten bij het consortium Hyperionhelpt. Dit is een samenwerking van kleine zorgverleners in de gemeenten Heemskerk, Beverwijk, Velsen, Bloemendaal, Heemstede, Haarlem en Zandvoort. Samen hebben deze zorgverleners alle deskundigheid en ervaring in huis om de best passende hulp te kunnen bieden. De kleinschaligheid maakt een persoonlijke aanpak en maatwerk mogelijk.  Zie https://hyperionhelpt.nl/

Samen bieden wij een breed hulpaanbod voor kinderen hun ouders en leerkrachten wanneer er zorgen zijn over de ontwikkeling van het kind. Naast onderzoek om de aard van de problemen in kaart te brengen, bieden wij een breed scala aan begeleidingsmogelijkheden voor zowel de leerontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen alsook voor de gezinnen waar zij onderdeel van uitmaken. Ons team bestaat uit ervaren dyslexiespecialisten en gedragsdeskundigen die hun expertise bundelen om de best passende zorg te kunnen bieden.
Door de samenwerking met Hyperionhelpt wordt onze expertise versterkt en doorverwijzen naar de juiste vorm van hulp eenvoudiger.

 

Agenda

 

Nieuws

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info