terug naar nieuws

Corona-maatregelen

Welke maatregelen neemt het Pedagogen Collectief om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan?

 • Meer online hulpverlening om het aantal mensen op locatie zo laag mogelijk te houden.
 • Gespreide aanvangstijden voor onderzoek en behandeling, zodat het niet te druk wordt in de wachtkamer.
 • Bij binnenkomst vragen wij iedereen de handen te desinfecteren.
 • Binnen de spreekkamers hebben wij plexiglasschermen op de tafels, die dienen als bescherming van het kind en de onderzoeker/behandelaar.
 • Extra hygiëne in de spreekkamers: tafels, computers en deurklinken zullen vaker worden schoongemaakt met desinfecterende middelen.

 

Daarnaast verwachten wij ons personeel, bij klachten die kunnen wijzen op het coronavirus, thuis te werken en zich te laten testen.

Indien kinderen of familieleden van het kind ziekteverschijnselen heeft, kan het kind niet op de praktijk komen. Afspraken kunnen dan zoveel mogelijk digitaal doorgang vinden.

 

Gaan afspraken voor onderzoek en behandeling door?

 

 • Onderzoeken
  Onderzoeken kunnen weer op locatie plaatsvinden. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dan kunt u dit van te voren aangeven. We kunnen dan de mogelijkheden voor digitaal onderzoek met u bespreken.
 • Behandelingen
  De behandeling van kinderen kan weer op de praktijk plaatsvinden.  Door de coronamaatregelen kunnen wij minder mensen tegelijk op de praktijk ontvangen. Hierdoor kan het gebeuren dat de behandeling toch via beeldbellen moet plaatsvinden.
  Het is nog steeds mogelijk de behandeling digitaal voort te zetten via beeldbellen. Als uw voorkeur hiernaar uitgaat, kunt u dit aangeven bij de behandelaar. Gesprekken met ouders zullen zoveel mogelijk digitaal doorgang vinden.
 • Adviesgesprek
  Adviesgesprekken zullen zoveel mogelijk online plaatsvinden. De onderzoeker zal hierover met u contact opnemen.

 

Gaan trainingen en cursussen door?

 

Door de versoepeling van de maatregelen kunnen wij op onze locatie Marsmanplein weer groepjes kinderen ontvangen. De typecursus en Dyslexie Club zullen weer worden opgestart!

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@pedagogencollectief.nl of bellen naar 023-576 2552.

 

Samen op zoek naar manieren om het risico op verspreiding van het virus te verkleinen en tegelijkertijd de continuïteit van de zorg te waarborgen.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info