terug naar nieuws

Maatregelen Coronavirus

Gaat mijn afspraak door? De maatregelen om verspreiding van het coronavirus in te dammen, zorgen voor veel vragen en twijfels ten aanzien van afspraken. Het Pedagogen Collectief (Dyslexie Collectief en Pedagogenpraktijk Ria Balm) volgt hierin de officiële richtlijnen vanuit de GGD, het RIVM en de overheid.

 

Gaan afspraken voor onderzoek en behandeling door?

 

  • Onderzoeken
    Alle onderzoeken tot en met 6 april 2020 worden tot nader order uitgesteld. U krijgt hierover persoonlijk bericht. Reeds ingeplande onderzoeken na 6 april blijven voorlopig staan. 
  • Behandelingen
    Behandelingen zullen online middels beeldbellen doorgaan. De behandelaar zal via de mail danwel telefonisch contact opnemen om de tijd/dag af te stemmen en instructies te geven voor het beeldbellen.
  • Intake / Adviesgesprek
    Intake- en adviesgesprekken zullen eveneens online danwel telefonisch doorgaan. De onderzoeker zal hierover met u contact opnemen.

 

Gaan trainingen en cursussen door?

 

Ja, de typecursussen op locaties Marsmanplein en Staten Bolwerk gaan online door. De cursusleiders zullen wekelijks contact opnemen om feedback te geven op de geoefende sessies, voortgang te bespreken en vragen te beantwoorden.

 

Voor vragen kunt u mailen naar info@pedagogencollectief.nl of bellen naar 023-576 2552.

 

Samen op zoek naar manieren om het risico op verspreiding van het virus te verkleinen en tegelijkertijd de continuïteit van de zorg te waarborgen. Deze richtlijnen blijven minimaal tot en met 6 april 2020 van kracht. 

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info