Professionals

Hier vindt u informatie voor professionals. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Wil je komen werken bij het Pedagogen Collectief? Hier vindt je de actuele vacatures.

Advies over verwijzing

Het is mogelijk om vóórdat u een gezin verwijst advies op te vragen bij een van onze collega's.  Soms is het niet gelijk duidelijk of de hulpvraag van het kind/gezin past bij het aanbod van het Pedagogen Collectief. Voor veel verwijzers is het lastig een goede beoordeling te maken over de zwaarte van de problematiek en of doorverwijzing gewenst is. Bij twijfel kunt u altijd contact opnemen,  wij denken graag met u mee over de te nemen stappen.

Wanneer u als praktijkondersteuner een patiënt met lichte klachten binnen de praktijk wilt houden kunt u een beroep doen op de orthopedagogen en gz-psychologen van het Pedagogen Collectief.

 

Bent u intern begeleider en heeft u vragen over de begeleiding van het kind binnen de onderwijssetting? Wij denken graag mee in het vormgeven van passend onderwijs voor de kinderen binnen uw school.

 

Ook CJG-coaches nodigen wij uit voor gesprek over vastlopende gezinnen en begeleidingsmogelijkheden vanuit CJG of de basis-ggz.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info