Professionals

Hier vindt u informatie voor professionals. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

 

Wil je komen werken bij het Pedagogen Collectief? Hier vind je de actuele vacatures.

Informatie voor gemeentes

De gemeenten zijn verantwoordelijk voor alle jeugdhulp. De gemeente zorgt ervoor dat ieder kind dat een vorm van jeugdhulp nodig heeft, deze ook daadwerkelijk krijgt. Voor elk gezin dat om hulp vraagt, is er één contactpersoon en één plan. Deze verantwoordelijkheid is vastgelegd in de nieuwe Jeugdwet.

 Het  Pedagogen Collectief biedt de producten vergoede dyslexiezorg en basisGGZ in de regio Zuid-Kennemerland, IJmond en Haarlemmermeer.

 

basisGGZ

Het Pedagogen Collectief kan een bijdrage blijven leveren aan het stimuleren van een positieve ontwikkeling van kinderen en jongeren en het gezin waarin ze opgroeien. Ons aanbod bestaat uit diagnostiek, behandeling en begeleiding. Door samenwerking in het veld met huisartsen, praktijkondersteuners, CJG-coaches en de gespecialiseerde GGZ kan een snelle verwijzing plaatsvinden naar meer of minder intensieve zorg. Ook onze contacten met het onderwijs bevorderen een afstemming in de aanpak.

 

vergoede dyselexiezorg

Het Pedagogen Collectief heeft contracten voor onderzoek naar en behandeling van Ernstige Dyslexie. Wij zijn hiervoor gehouden aan de NKD criteria voor vergoede dyslexiezorg. Wij werken nauw samen met verschillende scholen om zo de hulp aan kinderen met lees- en spellingsproblemen te optimaliseren en scholen te ondersteunen bij het vormgeven van het onderwijs aan deze kinderen. Doordat wij verschillende behandellocaties hebben op scholen wordt afstemming tussen school en hulpverlening bevorderd.

Deze website maakt gebruik van cookies om u een optimale gebruikerservaring te bieden.

Meer info